avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca suspectez ca administratorul firmei la care sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca suspectez ca administratorul firmei la care sunt asociat ...

Daca suspectez ca administratorul firmei la care sunt asociat comite infractiuni in administrarea ei cum trebuie sa procedez?
Carei institutii trebuie sa ma adresez ca sa verifice daca lucrurile stau asa cum suspectez si implicit mi s-a furat din banii investiti?
Cel mai recent răspuns: Vreausastiumaimulte , utilizator 12:16, 11 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Nu trebuie sa cer eu inainte o expertiza contabila sau se ocupa procuratura si de acest aspect?

Av. Liviu Voinea a scris:

Plangere penala cand este vorba de infractiuni.

Vedeti Legea nr. 31 din 16 noiembrie 1990
Articolul 272 si urmatoarele.

Presupun ca plangerea se face la Procuratura judetului unde isi are firma stabilit sediu social, nu unde isi are asociatul domiciliul.

Vreausastiumaimulte a scris:

Nu trebuie sa cer eu inainte o expertiza contabila sau se ocupa procuratura si de acest aspect?

Av. Liviu Voinea a scris:

Plangere penala cand este vorba de infractiuni.

Vedeti Legea nr. 31 din 16 noiembrie 1990
Articolul 272 si urmatoarele.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un suspect plecat din tara, nu trebuie citat in mod obligatoriu? tony2015 tony2015 Buna ziua, eu detin o firma din anul 2007, iar in anul 2009 in firma a intrat un nou asociat care a preluat atat 50% din partile sociale cat si ... (vezi toată discuția)
Accesul in firma claudiu-istrate claudiu-istrate sunt asociat minoritar intr-o firma cu 2 asociati. asociatul majoritar este si administrator. firma nu are activitate dar a avut in trecut. pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari, poate lua hotararea de a-l da in judecata pe fostul administrator ? aeg aeg Fostul administrator al asociatiei de locatari, a furat niste bani, aproape jumatate de milliard de lei vechi. Ne-am dat seama ca se intampla acest lucru, ... (vezi toată discuția)