avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa manichiura prin contract de colaborare cu alt pfa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa manichiura prin contract de colaborare cu alt pfa ce detine casa de marcat

Buna ziua. Este vorba de pfa manichiura, se poate sa functioneze fara casa de marcat prin contract de colaborare cu alt pfa ce detine casa de marcat si punctul de lucru?
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:37, 11 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da si semnati un contract de prestari servicii in care sa apara si faptul ca se incaseaza bani de la clienti pe casa lui de marcat, cu cat o sa va plateasca pentru fiecare din servicile prestate, la final de luna ii dati raport de activitate si factura cu ceea ce ati prestat doar dumneavoastra si el va plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Detin un s.r.l. care are codul caen principal 9602 AP2024 AP2024 Buna ziua! Daca detin un S.R.L. care are codul CAEN principal 9602, pot angaja pe cineva pentru a presta servicii de manichiura/pedichiura pentru un salon ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru pensie pfa Maria_ Maria_ Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate lamuri cineva, va rog frumos. Daca sunt angajata pe perioada nedeterminata la o firma si imi deschid si un PFA ... (vezi toată discuția)