avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un copil cu handicap si in septembrie face 2 ani. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un copil cu handicap si in septembrie face 2 ani. Eu am trimis ...

Am un copil cu handicap si in septembrie face 2 ani. Eu am trimis certificatul de handicap la asociația de plati ilfov și atunci când am completat cererea am bifat întreținere copil până la 3 ani. În luna august am primit indemnizatie doar jumătate si mi s a comunicat că trebuia să intre tatăl ultima luna, si daca nu a făcut acte am pierdut banii . Este ok?
Apoi mi s a comunicat că de la 2 la 3 ani trebuie făcute alte acte. În acest caz îl trec pe sot la indemnizatie. Cum se completează adeverința de venit? Ultimii doi ani anteriori nașterii copilului care acum face 2 ani? (Mai exact salariul de acum 3 si 4 ani?)
În așteptareaunui răspuns va doresc o seară frumoasă! Mihaela

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie crestere copil alicristina alicristina buna ziua, as dori sa imi spuneti daca beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: am nascut pe data de 23 august 2013, dar eu in anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului SarahLeah SarahLeah Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, urmeaza sa nasc la 1 septembrie.Sunt angajata cu contract temporar, dar data de incepere a contractului este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SimonaSB SimonaSB Buna ziua In luna Noiembrie 2014 am demisionat de la actualul job (ultima zi de munca fiind 27) si am inceput cautarile la un altul, aveam deja 2 ani ... (vezi toată discuția)