avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Sunt minor si am 15 ani jumate.Intr-o seara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Sunt minor si am 15 ani jumate.Intr-o seara stăteam ...

Buna ziua.Sunt minor si am 15 ani jumate.Intr-o seara stăteam pe banca si un om a venit la mine si m-a lovit cu piciorul si a vrut sa imi dea si cu palma doar ca l-a oprit nevastă-sa,m-am ridicat de pe banca si l-am lovit si eu doar ca cu pumnul in fata..Acuma a mers la poliție si a spus ca l-am batut si ca am vrut sa ii fur telefonul.Ce o sa se întâmple ? Pentru ca l-am lovit dupa ce m-a lovit el.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian15 , utilizator 16:15, 12 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa aveti avocat la audiere.
Ar fi indicat sa mergeti cu părinții la avocat inainte de audiere.
Daca va încadrează pe tâlhărie va fi rău.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui sa aveti avocat la audiere.
Ar fi indicat sa mergeti cu părinții la avocat inainte de audiere.
Daca va încadrează pe tâlhărie va fi rău.

Dar daca nu ma încadrează pe tâlhărie,are ce sa imi faca?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si lovirea este infractiune dar de gravitate mai redusa.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Si lovirea este infractiune dar de gravitate mai redusa.

Si cum se pedepsește conform legii? Unui minor de 15 ani jumate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie.plangere depusa de hot robomax robomax buna ziua ieri seara am prins un hot care mi a taiat legatorea de la bicicleta sa urcat pe ea si cand sa lece l am impins si la batut i am luat adidasii ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal c_mircea c_mircea Pe un certificat medico legal era scris \"posibila lovire cu un corp dur\". Lovitura cu pumnul sau piciorul este lovitura cu corp dur? Pentru mine corp dur ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un ... Eredith1 Eredith1 Bună seara, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un minor de 17 ani. Am vrut sa discut cu acesta despre un antecedent mai vechi insa a devenit foarte ... (vezi toată discuția)