avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... talharie.plangere depusa de hot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

talharie.plangere depusa de hot

buna ziua
ieri seara am prins un hot care mi a taiat legatorea de la bicicleta sa urcat pe ea si cand sa lece l am impins si la batut
i am luat adidasii siclestele cu care s taiat si l am.lasat sa plece
acuma ma ameninta ca depune plangere pentru talharie.
el nu a ripostat iar eu l am lovit in fata de vreo zece ori.
totul a fost surprins de camera unei banci.
este talharie?eu am vrut sa le.retin ca probe pentru politie.
Cel mai recent răspuns: robomax , utilizator 15:50, 18 Septembrie 2017
Dupa eveniment ati anuntat politia, ati prezentat probele?
Trebuia sa il retineti si sa anuntati politia, daca va depune plangere veti avea probleme chiar daca dvs ati fost victima.
l am batut si l am lasat sa plece
el mi a zis sa ne impacam ca ma plateste si m am enervat si iar l am lovit
acum regret enorm dar eram nervos
nu l am retinut si cand sa intors sa isi ia adidasii am vrut sa arunc dupa el cu clestele si a fugit descult.
ce imi recomandati sa fac si ce risc?
am anuntat politia
Asteptati derularea evenimentelor. In cazul in care va fi identificat de catre politie veti mai da declaratii pe la politie. El poate fi anchetat pentru furt iar dvs pentru loviri si alte violente (asta in cazul in care va depune plangere).
ma speriat cineva ca e talharie si ca pedeapsa e mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ... Razvan B.P. Razvan B.P. Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea transcris transcris Stiu ca suna dur, insa este foarte adevarat.sunt casatorita cu actualul sot de aprozimativ 19 ani, din casatoria noastra a rezultat doua fetite, minore 17 ani ... (vezi toată discuția)