avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună. Am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună. Am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. Este obligatorie ...

Bună. Am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. Este obligatorie scoala in Ro? Daca DA, ce lege e obligă?
2. Accesul parintilor in scoala nu este permis! Este legal asa ceva?
3. Dacă copilul merge fără masca si nu este primit la ore, este legal sa ii refuze accesul la invatamant pe motivul ca nu are masca?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:23, 19 Septembrie 2020
Pt înlăturarea măștii, soluția e imunizare in turma daca tot există COVID
Pt spălatul pe maini- apa potabilă și săpun asigurata in unitățile de învățământ
Dezinfectantul sa fie BIO.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce solutie propuneti pentru inlaturarea mastii, a spălatul des pe maini si pentru folosirea dezinfectantului?

Ce nr de lege obliga masca ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este obligatorie scoala, accesul părinților nu poate fi interzis decat pt motive temeinice si masca este obligatorie dar trebuie sa i se dea masca la copil daca nu are din varii motive.
Scoala ar trebui sa aiba masti.
Acestea se pot rupe in timpul.scolii.

Oare de ce imunizare de turma vorbiti cand s-a constatat ca un bolnav de covid ramane cu anticorpi o perioada de doar 3 - 4 saptamani ? Prin urmare , se poate face boala la fiecare 2 luni. Si e adevarat ca la copii , in cele mai multe cazuri , e o forma usoara , sau e fara nici o simptoma , dar nu la toti . Sunt si cazuri grave , rar , dar sunt . Masca si igiena cat mai riguroasa sunt singurele metode de a ne pastra sanatosi pana apare un vaccin sau un tratament eficient , nu avem alta solutie . Chiar daca ar fi primit in scoala copilul dvs. fara masca , ganditi-va ce reactii ar avea ceilalti copii , l-ar ocoli si respinge toti , in lumea lor , sa fii “ altfel “ nu e acceptabil . Copiii pot fi extrem de duri cu cei inadaptabili , chiar rai de multe ori , doar sa considere “ asta nu-i de-al nostru “ si acel copil va avea o viata grea in colectivitatea in care a fost luat in colimator . Mai ganditi-va daca al dvs. copil ar merita sa fie socotit un “ paria “ , eu as zice ca ar fi pacat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca avem doua familii in bloc cu , covid, trebuie instiintati ... marinicafarafrica marinicafarafrica Daca avem doua familii in bloc cu , Covid, trebuie instiintati toti locatarii printr un afis ? (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)
Masuri concrete de protectie impotriva conoravirusului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necesitatea de a se face una sau mai multe fabrici in Romania care sa produca masti si viziere de protectie ( de genul celor care au jandarmii ) impotriva ... (vezi toată discuția)