avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit Provident cesionat la un recuperator.Am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit Provident cesionat la un recuperator.Am fost înștiințat ...

Am un credit Provident cesionat la un recuperator.Am fost înștiințat de cesiune in 2016 dar de atunci nici o încercare de a recupera creanță.Intrebarea mea este daca după atâta timp mă pot executa silit și ce pot face?.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:54, 13 Septembrie 2020
Nu va mai pot executa silit, depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile, daca va treziti in executare silită.
Pana atunci, nu ii luati in seama ,daca va deranjeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare Stelutadaniela Stelutadaniela O firma mi a preluat datoria nu am luat la cunostinta si aceasta ma dat in judecata.datoria este din anul 2013 iar ei m au dat in judecata in 2016.datoria era ... (vezi toată discuția)
Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)