avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru amplasarea unui automat de cafea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru amplasarea unui automat de cafea?

Buna ziua,

Spuneti mi, va rog, de ce autorizatii am nevoie pentru amplasarea unui automat de cafea?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoletata p , utilizator 22:07, 8 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

Puteți preciza baza legală, va rog?

Av. Liviu Voinea a scris:

Autorizatie de la primarie
Autorizatie de la ANSVSA
Bransare la apa
Este in discutie si fiscalizarea acestor aparate din categoria "vending-machines"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin o societate care are cod caen 4799, respectiv ... Mari1984 Mari1984 Buna ziua! Detin o societate care are cod caen 4799, respectiv detin automate de cafea care sunt amplasate in incinta unor magazine in baza unor contract de ... (vezi toată discuția)
A cui este responsabilitatea colectării deșeurilor produse ... nicoletata p nicoletata p Buna ziua Problema mea are este legată de Responsabilitatea colectării deșeurilor produse de clienții unui automat de cafea Pentru un aparat de cafea ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la o afacere cu aparate automate de cafea? Lukacsctin Lukacsctin Va salut,vreau să-mi deschid o afacere cu aparate de cafea automate,a le amplasez in diferite locatî.va rog să-mi spuneți dăcă aceste automate au nevoie ... (vezi toată discuția)