avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua! Detin o societate care are cod caen 4799, ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua! Detin o societate care are cod caen 4799, respectiv ...

Buna ziua! Detin o societate care are cod caen 4799, respectiv detin automate de cafea care sunt amplasate in incinta unor magazine in baza unor contract de comodat.La un control al politiei locale la unul din magazinele in care avem un automat de cafea am fost convocati la sediul politiei in care ni se cere deschiderea de puncte de lucru in fiecare locate unde sunt amplasate aceste automate. Adica, daca eu detin 40 de aparate trebuie sa deschide 40 de puncte de lucru. Am incercat din rasputeri sa le explic ca nu ar fi posibil deoarece foarte multi clienti nu ar fi de acord dar nu am cu cine sa ma inteleg. Raspunsul lor a fost simplu.. Acolo iti desfasori activitatea declari punct de lucru si apoi sa depun un morman de acte sa obtin autorizarea acestei activitati. Daca nu va inchidem activitatea. Cam asa s a incheiat o discutie cu reprezentantii politiei locale. Cui as putea sa ma adresez sa imi dea un punct de vedere din care sa rezulte ca aceasta activitate nu necesita deschiderea de puncte de lucru. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
Mari1984, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru gabrielaconta gabrielaconta pentru desfasurarea activitatii de comert cu amanuntul prin distribuitoare automate de vandut produse, amplasate in diverse locatii (statii benzina, ... (vezi toată discuția)
Nelamurire la o mica afacere Alin2110 Alin2110 Buna ziua, o sa trec direct la subiect. Vreau sa inchiriez cateva aparate de cafea, am gasit locatiile pt. amplasare, detin un PFA pt comert ... (vezi toată discuția)