avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

pentru desfasurarea activitatii de comert cu amanuntul prin distribuitoare automate de vandut produse, amplasate in diverse locatii (statii benzina, instituitii publice, scoli, universitatii, etc.), caen 4799, exista obligatia deschiderii de puncte de lucru la registrul comertului.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:07, 2 Noiembrie 2010
Daca aveti contracte de inchiriere pt o suprafata x de teren pt amplasarea automatelor, da trebuie deschis si autorizat punct de lucru.
Dac nu trebuie autorizata la terti activitatea respectiva(4799)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire la o mica afacere Alin2110 Alin2110 Buna ziua, o sa trec direct la subiect. Vreau sa inchiriez cateva aparate de cafea, am gasit locatiile pt. amplasare, detin un PFA pt comert ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen potrivit pentru productia de sandwich-uri care vor fi comercializate tot de catre producatori prin interemdiul unor automate Xtyana Xtyana Buna ziua, Ma aflu intr-o nebuloasa din care sper sa ma ajutati sa ies. Situatia mea sta cam asa: vreau sa produc sandwich-uri ( intr-o locatie), pe care ... (vezi toată discuția)