avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare denumire strada la sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare denumire strada la sediul social

Schimbare sediu social

Buna ziua! Am si eu o intrebare, poate ma poate indruma cineva. Am o firma din 2001 cu sediul social la casa parinteasca. Am aflat cu stupoare de cateva luni ca s-a schimbat adresa strazii unde se afla casa, iar desi am aflat eu recent acest lucru, modificarea aceasta ar fi destul de veche. Din ce m-am documentat, una din cerintele pentru modificarea sediului este o declaratie cum ca: Firma nu desfasoara activitatile declarate pe o perioada de maximum 3 ani la sediul social, sedii secundare sau in afara lor.
Stiti cumva ce inseamna? Eu inteleg sa declar ca timp de 3 ani firma a fost inactiva, ceea ce nu este adevarat. Firma functioneaza si in prezent. Am interpretat textul gresit? Ce pot face in cazul acesta?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:18, 14 Septembrie 2020
E cel mai bine sa o lasati asa pentru ca nu e mare greseala. Nu e buna directia in care ati inceput sa va documentati. Mai intai trebuie ca proprietarii casei unde ati inregistrat sediul social sa isi schimbe buletinul cu noua denumire la adresa. Apoi sa faceti un act aditional la contractul de comodat cu aceasta modificare de denumire strada pe care sa-l inregistrati si la registrul comertului. Eventual in viitor, daca va trebui, cine stie, sa mai modificati alte aspecte in actul constitutiv al firmei, faceti si aceasta actualizare denumire.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)