Buna ziua! Am si eu o intrebare, poate ma poate indruma cineva. Am o firma din 2001 cu sediul social la casa parinteasca. Am aflat cu stupoare de cateva luni ca s-a schimbat adresa strazii unde se afla casa, iar desi am aflat eu recent acest lucru, modificarea aceasta ar fi destul de veche. Din ce m-am documentat, una din cerintele pentru modificarea sediului este o declaratie cum ca: Firma nu desfasoara activitatile declarate pe o perioada de maximum 3 ani la sediul social, sedii secundare sau in afara lor.
Stiti cumva ce inseamna? Eu inteleg sa declar ca timp de 3 ani firma a fost inactiva, ceea ce nu este adevarat. Firma functioneaza si in prezent. Am interpretat textul gresit? Ce pot face in cazul acesta?
Va multumesc anticipat!
E cel mai bine sa o lasati asa pentru ca nu e mare greseala. Nu e buna directia in care ati inceput sa va documentati. Mai intai trebuie ca proprietarii casei unde ati inregistrat sediul social sa isi schimbe buletinul cu noua denumire la adresa. Apoi sa faceti un act aditional la contractul de comodat cu aceasta modificare de denumire strada pe care sa-l inregistrati si la registrul comertului. Eventual in viitor, daca va trebui, cine stie, sa mai modificati alte aspecte in actul constitutiv al firmei, faceti si aceasta actualizare denumire.