avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua .pentru incalcarea hotararii judecatoresti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua .pentru incalcarea hotararii judecatoresti si pentru ...

Buna ziua .pentru incalcarea hotararii judecatoresti si pentru faptul ca fostul sot a despartit cei doi copii pe care ii avem ,cum trebuie sa procedez. Cum pot face ca sa se poata stabili domiciuliul minorilor la mine. Adica intrebarea mea este am vreo sansa sa castig ca copiii sa stea cu mine unde am domiciuliul in Italia.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rinti , utilizator 14:51, 15 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa consultati un avocat caruia sa-i explicati pe larg situatia dvs,sa-i puneti la dispozitie acte etc.In ce anume constă încălcarea hotărârii,ce prevede acesta hotărâre,aveti "custodie"comuna și stabilit domiciliul la tata?De cat timp sunteti plecată?Toate aceste amănunte contează...
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti obtine un raspuns adecvat in forum caci sunt multe amanunte ale situatiei dvs familiale pe care nu le cunoastem, de aceea este indicat sa consultati un avocat.

Ceea ce este sigur e ca orice schimbare in starea de drept actuala se face doar printr o hotarare judecatoreasca ( cel mai probabil actiune de stabilire a locuintei copiilor la mama).

Daca aveti sau nu sanse de reusita depinde de mai multi factori (conditii locative, nivel salarial, cunoasterea limbii straine si integrarea copiilor in scoala si societate, persoane care sa va ajute in supravegherea lor - in functie de varsta copiilor - punctul de vedere al copiilor, pozitia procesuala si argumentele tatalui, etc)
Da in urma ultimului proces avem custodie comuna si drepturi eguale.doar ca domiciuliul s-a stabilit la tatal copiilor doar ca in aceasta timp el si-a schimbat domiciuliul in alt oras unde a transfert si unul din cei doi copii.Pe celata l-a lasat in grija bunicilor la vechiul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma ultimului proces pe care l-am avut cu fostul ... Rinti Rinti Buna ziua. In urma ultimului proces pe care l-am avut cu fostul partner cu,care am doi copii. S-a decis ca,custodia sa fie in comun,domiciuliul copiilor s-a ... (vezi toată discuția)
Important buna ziua am doi copii ,unu de in an jumate si inca unu de 2 ... Beatrice Aya Beatrice Aya Buna ziua am doi copii ,unu de in an jumate si inca unu de 2 luni eu si tatăl copiilor nu suntem căsătoriți si vrem sa ne despărțim pentru că nu mai ... (vezi toată discuția)
Custodie copii mama2 mama2 Buna ziua, As vrea sa primesc niste opinii legate de urmatoarea situatie. Casatorita de 11-12 ani, mama a doi copii minori (unul de peste 10 ani). In urma ... (vezi toată discuția)