avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPORTANT Buna ziua am doi copii ,unu de in an ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPORTANT Buna ziua am doi copii ,unu de in an jumate si inca unu de 2 ...

Buna ziua am doi copii ,unu de in an jumate si inca unu de 2 luni eu si tatăl copiilor nu suntem căsătoriți si vrem sa ne despărțim pentru că nu mai merge între noi el vorbește foarte urat cu mine cu copii nu ma ajuta si plus ca si bea motivul despărțirii noastre
Am discutat ca vreu sa plec dar el vrea ca un copil sa ramana la el eu vreau sa plec cu amandoi copii am nevoie de o parere o sa ramana amândoi copii la mine ?
Vreau ca ambii copii sa ramana la mine
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Beatrice Aya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:07, 8 Iulie 2021
Contactati un avocat si mergeti in instanta, pentru a castiga custodia copiilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca puteti asigura copiilor un trai lunar si o locuinta adecvata varstei lor sau macar aveti sprijinul familiei dvs atunci nu lasati minori la tata.
Formulati in instanta actiune prin care domiciliul acestora sa fie stabilit legal la dvs iar tatal sa fie obligat la plata unei pensii de intretinere.
Va sfatuiesc sa contactati un avocat si sa discutati pe larg situatia.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat
Dacă plecați, puteți să asigurați copiilor condiții decente de creștere și educare (locuință, care poate să fie închiriată, și condiții financiare) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dar sotul nu vrea si ameninta ca isi ia viata evelinalina evelinalina sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 7 ani.problemele in casnicie au inceput acum 4 ana cand sotul a inceput sa bea ,e posesiv ,gelos si ma urmareste la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt in relatie cu tatal copilului meu de doua luni, ... Samane_19 Samane_19 Buna ziua. Sunt in relatie cu tatal copilului meu de doua luni, de aproape 8 ani. In decursul acestor ani, am tot avut parte de discutii si despartiri. ... (vezi toată discuția)