avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in legătură ...

Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in legătură cu o suprafață de teren extravilan,nu stiu suprafața totală incă de pe acel titlu de proprietate, care este pe numele mamei lui taică-meu recăsătorită a 2-a oară,toti cei 3 decedați! Eu fiind fiul aș putea avea drept la acel teren? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Balteanu Ghe., utilizator
Cel mai recent răspuns: Balteanu Ghe. , utilizator 09:33, 15 Septembrie 2020
Da aveti drept de mostenire dupa bunica dvs
Sărut-mâna si vă mulțumesc mult doamna avocat pentru promptitudinea dvs de apreciat maxim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil extravilan Balteanu Ghe. Balteanu Ghe. Bună dimineața! As mai avea o intrebare referitor la o suprafață de teren arabil extravilan si anume: Mama lui taică-meu din prima căsătorie a mostenit ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua! pe titlu de proprietate scrie \"declara cetateanul Xdin orosul A judetul B primeste in proprietate o suprafata totala de 1400mp prin constituirea ... (vezi toată discuția)