avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 147/ 2020. Copilul meu merge o săptămână la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 147/ 2020. Copilul meu merge o săptămână la școală ...

Legea 147/ 2020. Copilul meu merge o săptămână la școală si urmatoarea face on line de acasă. Por cere zilele libere plătite in baza legii de mai sus? Daca da, incepand de cand si dacă numai pentru săptămâna in care face on line sau pot cere continuu avand un vedere ca orele s-au scurtat, programul școlar fiind redus. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Oug 147 mmarianne mmarianne Buna ziua Avand in vedere OUG 147 /2020, se acorda zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor pana la 12 ani in situatia in care copilul desfasoara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in contextul inceperii noului an scolar, parintele ... carmen_mol carmen_mol Buna ziua. In contextul inceperii noului an scolar, parintele poate solicita sa beneficieze de OUG 147/2020 esalonat , doar pe perioada in care copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avand in vedere oug 147/2020 , am rugamintea de a ... mela2008 mela2008 Buna ziua. Avand in vedere OUG 147/2020 , am rugamintea de a ma lamuri cum se aplica aceasta, respectiv in situatia in care in scoala/ clasa in care invata ... (vezi toată discuția)