avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... De unde si cum pot obtine duplicat dupa ultimul bilant ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

De unde si cum pot obtine duplicat dupa ultimul bilant depus ...

De unde si cum pot obtine duplicat dupa ultimul bilant depus in 2010.
Am fost la ANF si mi-au spus sa ma adresesez Ministerului finantelor publice, dar nu am gasit nimic pe site-ul lor.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:41, 16 Septembrie 2020
Contabila nu îl mai are? Încercați o cerere scrisă către Minister, nu online. Și vedeți ce răspunde acesta. O cerere scrisă, cu nume, date de contact ale societății și ce trebuie, plus motivul pentru care solicitați, și așteptați un răspuns din partea lor. Dar, totuși, insist, contabilul trebuia să aibă așa ceva (asta dacă nu ați agreat altfel prin contract și ați specificat că dumneavoastră păstrați arhiva documentelor)
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Cristina Filimon, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua,

Adresati o cerere scrisa pe care sa o depuneti la registratura Anaf. Alta cerere la Onrc. Din doua directii posibil sa aveti succes.

Cristina Filimon a scris:

Contabila nu îl mai are? Încercați o cerere scrisă către Minister, nu online. Și vedeți ce răspunde acesta. O cerere scrisă, cu nume, date de contact ale societății și ce trebuie, plus motivul pentru care solicitați, și așteptați un răspuns din partea lor. Dar, totuși, insist, contabilul trebuia să aibă așa ceva (asta dacă nu ați agreat altfel prin contract și ați specificat că dumneavoastră păstrați arhiva documentelor)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inactivitate srl pe 2018/d100/bilant contabil sierra sierra Am infiintat un SRL in decembrie 2018, care nu a avut activitate. (Trebuie intai sa obtin mai multe autorizatii.) Trebuie sa depun bilant contabil pentru 2018? ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua, Sunt administrator unic la o societate comerciala, SRL, si in urma cu putin timp am primit o citatie de la Tribunalul Bucuresti, parat fiind de ... (vezi toată discuția)