avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Matusa mea a facut dupa moartea unchiului succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Matusa mea a facut dupa moartea unchiului succesiunea la notar ...

Matusa mea a facut dupa moartea unchiului succesiunea la notar si a impartit partea ei de mostenire ( ce i s-a cuvenit dupa moasrtea unchiului, plus partea ei) intre cei doi copii ai ei.
Acum insa s-a razgandit si doreste sa lase mostenire toata partea ei unui singur copil, cel care o ingrijeste. Se poate renunta la prima succesiune facuta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:39, 16 Septembrie 2020
ce cota de proprietate mai are femeia ?? Mai are ceva ? daca nu mai are, nu mai are ce sa mai dea sau ce sa faca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire xenia_mn xenia_mn Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Mostenire de la parinti nedezbatuta de foarte multi ani . (Proprietatea este atestata doar de testamentul ... (vezi toată discuția)