avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamuritima si pe mine??? ce vrea sa insemne!?!?!?!??!?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamuritima si pe mine??? ce vrea sa insemne!?!?!?!??!?!

.....este chemat in aceasta instanta, camera 2 p3 in ziua de 28 ianuarie 2010 ora9 in calitate de martor, pentru Fond-Furtul(art 208.c.p) art 209 cp Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.In cazurile prevazute de art171 alin.2 si 3 Cod Procedura Penala apararea este obligatorie iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat i se va desemna un aparator din oficiu. In vederea exercitarii dreptului la aparare partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:20, 21 Decembrie 2009
Este o formulare standard! Fiind citata ca si martor , persoana nu are nevoie de aparator ales sau din oficiu fiindca nu este inculpat! Prezenta este obligatorie , iar daca nu se prezinta va mai fi citat inca o data si apoi amendat si adus cu mandat de aducere! Deci este bine sa se prezinte din prima ca sa evite enervarea judecatorului .B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte vatamata furt din auto ionutz05cti ionutz05cti Buna seara! Incerc sa fiu cat mai concis, fara a omite ceva... In aprilie mi s-a spart , masina, mi s-a sustras detectorul radar, pe care la cateva zile l-am ... (vezi toată discuția)
De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)
Cauze de coruptie raysa raysa am primit o citatie in calitate de martor in proces cu x in calitate de inculpat si altii pentru trafic de influenata (art257c.p).in caz de neprezentare se ... (vezi toată discuția)