avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita posibila?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita posibila?

Buna,

Am o intrebare, daca o firma/persoana juridica are datorii la anaf, se poate executa silit persoana fizica?

Va multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Wraith305, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 13:46, 16 Septembrie 2020
Se va executa silit societatea, nu persoanele din spatele societății.
Si daca nu ar avea ce lua de pe societate?

Cristina Filimon a scris:

Se va executa silit societatea, nu persoanele din spatele societății.

La un moment dat se va dispune încetarea executării silite. Dacă creanța este foarte mare, pot cere intrare în insolvență

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firmă inactivă, care are datorii către stat de peste 40.000 lei, dar fără bunuri mobile/imobile, poate solicita intrarea în insolvență? utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua! Am si eu urmatoarea intrebare: o firma inactiva care are datorii catre stat peste 40.000 lei dar fara bunuri mobile/imobile poate solicita ... (vezi toată discuția)
Perimare executare ngyanamaria ngyanamaria buna. fiind administrator de firma iar firma avand datorii, m am trezit cu executari silite pe persoana fizica. de la anaf si de la 2 creditori. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Garantul fidejusor si insolventa florindbro florindbro Poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: am contractat o linie de credit la o banca pentru firma la care sunt administrator si am garantat imprumutul ... (vezi toată discuția)