avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am in coproprietate cu fratele un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am in coproprietate cu fratele un teren intravilan ...

Buna ziua!
Am in coproprietate cu fratele un teren intravilan pe care dorim sa-l dezmembram in doua loturi identice.
Pe fiecare lot exista cate o anexa (magazie) racordata la curent electric Racordarea a fost făcută de persoanele ( 2 familii) care cultivau legume inainte de a-l castiga noi in instanta pe legea 18/91.
Dorim acum sa facem, fiecare pe cate un lot, contracte cu ENEL.
Am facut o adresa la ENEL in care am prezentat situatia actuala si imi cere ultima factura pe care practic nu am de unde sa o iau.
Titularii contractelor initiale nu mai traiesc.

1.Dupa ce facem dezmembrarea si devenim fiecare proprietar unic pe cate un lot, care sunt pasii pe care trebuie sa-i facem?

2.Poate ENEL daca nu am ultima factura sa imi ceara tarif de racordare din nou?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Dezmembrare sau iesire din indiviziune? vida vida Buna ziua, Detinem in coproprietate un teren intravilan ( D 24 m) pe care dorim sa-l dezmembram in 2 loturi egale ca sa stim fiecare partea ce ii ... (vezi toată discuția)
Recalculare retroctiv factura enel - ilegal ? BX BX O proprietate avand contract social cu ENEL a fost vanduta in urma cu 5 ani catre un nou proprietar. Noul proprietar a primit recent notificare de a incheia ... (vezi toată discuția)
Racordare teren la energie electrica. cum se poate racorda un ... vitalsmart vitalsmart Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am ... (vezi toată discuția)