avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi de autor

Buna ziua, as avea doua intrebari : 1. in ce masura se recupereaza drepturile salariale restante din drepturi de autor in instanta si

2. cum se poate ca angajatorul sa iti rezilieze contractul de drepturi de autor fara acordul celui vizat, si daca este posibil, care ar fi demersul legal obligatoriu ( ma refer de proces verbal, sau instiintare scrisa sau....)pentru angajator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:37, 21 Decembrie 2009
Drepturile de autor nu sunt de natura salariala. Aveti un contract. Acolo trebuie sa fie stipulate si modalitatile de reziliere.
Art. 6. ÎNCETAREA CONTRACTULUI
Prezentul contract încetează prin:
- reziliere pentru neîndeplinirea obligaţiilor prezentului contract, cu o notificare prealabilă în termen de 5 zile lucrătoare;
- denunţare unilaterală, cu un preaviz de 15 zile;
- de comun acord.

eu intrebam care ar fi procedura legala, adica cum anume se face denuntarea unilaterala ,ma anunta cu cat timp inainte in ce forma, scris verbal, eu am dreptul sa contest?

multumesc mult
1. Singura ati postat art.6 din contract care va raspunde la intrebarile dvs.
2. Rezilierea, denuntarea sau incetarea de comun acord a contractului se face in scris in termenele prevazute de art.6.
3. In cazul dvs. trebuia sa fiti anuntat in scris cu 5 zile lucratoare inainte.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare contract ContSters256555 ContSters256555 Salutari si La multi ani! De maine, dupa cum bine stie toata lumea, Romtelecom va renunta sa difuzeze cele 11 programe ale companiei PROTV SA. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Rog sfat pentru rezilierea contractului de intretinere cu uzufruct viager Szlahi Szlahi Suntem tineri casatoriti si avem in intretinere o batrana. Dansa, de o vreme ne face probleme si pune presiune asupra noastra. Mntionez ca noi indeplinim toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu o luna am încheiat un contract pentru ... p_cris02 p_cris02 Buna ziua. In urma cu o luna am încheiat un contract pentru cazare cu un campus . La acea data nu se știa cum se vor desfășura cursurile la facultati. ... (vezi toată discuția)