avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua tuturor. Va rog sa ma ajutati cu o opinie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua tuturor. Va rog sa ma ajutati cu o opinie fata de urmatoarea ...

Buna ziua tuturor. Va rog sa ma ajutati cu o opinie fata de urmatoarea speta- am contractat vacanta pentru un grup de 53 pers / 3 nopti / in Romania, pentru perioada 30 martie - 2 aprilie 2020, cazare+transport inclus si la care am achitat un avans. Datorita starii de urgenta din acea perioada , iar ulterior datorita starii de alerta - nu s-a mai putut efectua aceasta excursie. Avem o baza legala , alta decat termenii din contract , de a primi avansul integral inapoi, fara penalizari ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: buterflies , utilizator 09:02, 18 Septembrie 2020
Doar in functie de contract aveti baza legala.
Multumesc. Va doresc o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Penalizari taxa impozit flori54 flori54 Buna dimineata! Eu imi plateam mereu impozitul pe casa si teren in perioada cu reducere, adica pana la sf. lunii martie. Anul acesta, pt. ca am fost f ... (vezi toată discuția)