avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma inchisa- administrator datornic fugit...
Discuție deschisă în Executare silită

Firma inchisa- administrator datornic fugit...

Am 50 mil.lei de recuperat de la o firma din sangeorgiu mures impex vladel srl a avut un motel,3 magazine ,administratorul le xa trecut pe alte firme sau p.f. a inchiriat magazinele la o ruda maximos srl care stiu ca plateste chirie 70 mil. lei pe luna, dupa ce administratorul si a aranjat treburile a plecat in spania.am ajuns la executor judecatoresc dar zice ca nu are ce executa,nu se poate dovedi ca administratorul le a trecut cu rea credinta pe alte firme?pot cere insolventa si atunci se descopera ce a facut?mersi
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 16:10, 25 Decembrie 2009
Normal, puteti cere inchiderea societatii, constatarea activului si pasivului al societatii, daca nu e de recuperat atunci poate in urma instrumentarii cazului lichidatorul sa constate ca se poate atrage raspunderea administratorului si se poate obtine o condamnare al acestuia.
Dar ... cum poate primi chirie pt. spatiu de la ruda care a preluat magazinul? Daca bunurile imobile le-a trecut toate pe altii, respectiv imobilul acela pe ruda? Numai asa la negru ii da in fiecare luna? Fara nici un act?
conform ultimelor modif ale Lg. 85/2006 a insolventei, limita minima pentru care se poate cere deschiderea procedurii pentru un debitor este 30.000,00 lei, deci creanta dvs nu indeplineste aceasta conditie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot mostenitorii sa scape de plata creditului? Imparatul Imparatul Unchiul meu, si-a facut o societate in care este asociat unic. Sotia acestuia este administrator la aceasta societate. Si-a construit un motel de 4 stele cu ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Administratorul se obliga in solidar cu firma ina86 ina86 Buna ziua! Speta mea este urmatoarea: O societate (srl) incheie cu un alt srl un contract comercial(achizitii produse), in contract fiind specificat faptul ... (vezi toată discuția)