Am 50 mil.lei de recuperat de la o firma din sangeorgiu mures impex vladel srl a avut un motel,3 magazine ,administratorul le xa trecut pe alte firme sau p.f. a inchiriat magazinele la o ruda maximos srl care stiu ca plateste chirie 70 mil. lei pe luna, dupa ce administratorul si a aranjat treburile a plecat in spania.am ajuns la executor judecatoresc dar zice ca nu are ce executa,nu se poate dovedi ca administratorul le a trecut cu rea credinta pe alte firme?pot cere insolventa si atunci se descopera ce a facut?mersi
Normal, puteti cere inchiderea societatii, constatarea activului si pasivului al societatii, daca nu e de recuperat atunci poate in urma instrumentarii cazului lichidatorul sa constate ca se poate atrage raspunderea administratorului si se poate obtine o condamnare al acestuia.
Dar ... cum poate primi chirie pt. spatiu de la ruda care a preluat magazinul? Daca bunurile imobile le-a trecut toate pe altii, respectiv imobilul acela pe ruda? Numai asa la negru ii da in fiecare luna? Fara nici un act?
conform ultimelor modif ale Lg. 85/2006 a insolventei, limita minima pentru care se poate cere deschiderea procedurii pentru un debitor este 30.000,00 lei, deci creanta dvs nu indeplineste aceasta conditie!