avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură ...

Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură dacă mă aflam pe un drum forestier
Cel mai recent răspuns: Beneficiile , utilizator 19:03, 17 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua,
Și drumurile forestiere sunt drumuri publice. Conform OUG nr. 195/2002, prin drum public se înțelege „orice cale de comunicație terestră, cu excepția căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulației publice; drumurile care sunt închise circulației publice sunt semnalizate la intrare cu inscripții vizibile”.
nu ziceti.. erati pe jos, pasager, conduceati un autovehicul? ce s-a intampla exact de era politia locala pe drum forestier?

Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Eram cu masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă daca esti prins la volan cu o alcoolemie de ... Demisa2004 Demisa2004 Ce se întâmplă daca esti prins la volan cu o alcoolemie de 0.84 pe drum forestier? (vezi toată discuția)
Conducere pe dum privat Sebastian 19 7 9 Sebastian 19 7 9 Buna ziua Telefonic la insistenta politie am mutat. Masina chiar daca le. Am spus ca am consumat alcool.Cand am ajuns dupa aproximativ o suta de metri de ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare noiembriesm noiembriesm Buna ziua. O persoana a fost amendata in parcarea unui super market. Autovehiculul a fost parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Locul de parcare ... (vezi toată discuția)