avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se întâmplă daca esti prins la volan cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se întâmplă daca esti prins la volan cu o alcoolemie de ...

Ce se întâmplă daca esti prins la volan cu o alcoolemie de 0.84 pe drum forestier?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 29 Octombrie 2024
Depinde daca drumul respectiv este public sau nu.

drum public - orice cale de comunicație terestra, cu excepția căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulației publice; drumurile care sunt închise circulației publice sunt semnalizate la intrare cu inscripții vizibile.

Circulația pe drumurile publice din zona de frontieră și din alte zone pentru care, potrivit legii, s-au stabilit restricții se face cu respectarea reglementarilor instituite pentru acele zone.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură ... Beneficiile Beneficiile Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură dacă mă aflam pe un drum forestier (vezi toată discuția)
Drum public - cum se delimiteaza? sielgabe sielgabe Conform codului rutier: \"drum public – orice cale de comunicatie terestra, cu exceptia cailor ferate, special amenajata pentru traficul pietonal sau ... (vezi toată discuția)
Buna,am 16 ani si vreau sa imi cumpar un cross de 125cc si vreau ... Cosmin34 Cosmin34 Buna,am 16 ani si vreau sa imi cumpar un cross de 125cc si vreau sa stiu daca am voie sa circul pe camp cu el. Si daca merg pe langa el cu motoru oprit pentru ... (vezi toată discuția)