avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Restante banca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Restante banca

Nu mai locuiesc cu sotul de 2 ani desi nu am divortat.De curand a venit la adresa de domiciliu o hotarare judecatoreasca pe numele lui de la banca,avand restante.Cum ma poate afecta pe mine acest lucru avand in vedere ca banca a fost facuta pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: nelutza , utilizator 14:01, 18 Septembrie 2020
In mod normal ar trebui analizate actele.
Banca se bazeaza pe acte si nu pe vorbe.

Este insa posibil sa nu aveti probleme mai ales dacă sunteți despărțiți in fapt de 2 ani.
Incercati sa divortati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
banca a fost facuta pe numele lui?

bancher, deci :)
nu va afecteaza daca acel credit e pt nevoile lui personale.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj olive_ro olive_ro Buna, Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)
Este posibila executarea judecatoreasca asupra unui bun dobandit inaintea casatoriei??? alexaa85 alexaa85 Buna seara, Am nevoie disperata de un raspuns la urmatoarea problema: sunt casatorita (dar va urma un divort) si am o casa pe numele meu de dinaintea ... (vezi toată discuția)
Cui ii revine custodia copilului in caz de divort. eduardon eduardon Buna seara! Sunt casatorit de 5 ani si am o fetita in varsta de 3 ani si 10 luni. Mentionez de la inceput ca am un credit de nevoi personale dobandit ... (vezi toată discuția)