avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rudele mele au mintit ca matusa mea e moarta si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rudele mele au mintit ca matusa mea e moarta si judecatorii au ...

Rudele mele au mintit ca matusa mea e moarta si judecatorii au restituit casa acestor rude, nu matusii mele . Eu ce mai pot face acum ? Judecatorii sunt de vina ca nu au cerut certificat de deces .
Cel mai recent răspuns: carol80000 , utilizator 23:19, 18 Septembrie 2020
Buna ziua, In functie de stadiul procesual in care se afla dosarul, formulati cale de atac.
Acele rude au fost judecate , dar nu au patit nimic,cine stie ce pile au pus la judecatori, iar biata mea matusa a ramas fara casa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei ... Magie1 Magie1 Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei sa atace in instanță dacă mătușa a scris in testament lasă strănepoților de sora ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire florinon florinon avand in vedere urmatoare situatie Un baiat a primit de la matusa lui inainte de casatorie un apartament cu drept de uzufruct , dupa casatorie baiatul a murit ... (vezi toată discuția)
Atacare act vânzare imobil de către moștenitori. mimi88 mimi88 În ce condiții se poate ataca un act de vânzare cumpărare imobil? O verișoara a vândut apartamentul în care locuia, acum 7 luni, și a decedat ... (vezi toată discuția)