avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul tehnic s-a incheiat la sfarsitul lui august ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul tehnic s-a incheiat la sfarsitul lui august 2020, angajatorul ...

Concediul tehnic s-a incheiat la sfarsitul lui august 2020, angajatorul ne-a anuntat la inceputul lui septembrie ca nu poate primi toti angajatii inapoi si sa venim sa semnam demisia. Au fost colegi care, la demisie, au mai semnat o foaia pe care scria ca au avut un nr de zile nemotivate. Se va intampla ceva daca semnez demisia (sunt de acord) , dar nu vreau sa semnez ceva cu zile nemotivate (nu sunt de acord) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 18 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se va intampla nimic ... dar nu este corect sa vi se solicite sa semnati demisia.

Foaia cu zilele nemotivate nu o semnati...
Nu sunt multe corecte la multi angajatori privati. Nu stiu daca este legea permisiva sau aplicarea ei blanda.. dar multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Intr-adevar, sunt nereguli in sectorul privat dar si in cel bugetar ... uneori legea fiind permisiva, dar si aplicarea ei lasa de dorit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alex_z alex_z Buna!am avut un conflict cu un coleg de servici in timpul orelor de munca..totul a decurs de la o gluma ..apoi cu o lovitura si apoi cu amenintari..in urma ... (vezi toată discuția)
Sentinta afectata mihalache veronica mihalache veronica Daca dau in judecata angajatorul pentru neplata salariilor restante septembrie -ianuarie si aleg ca din data inceperii litigiului (februarie) sa nu ma mai duc ... (vezi toată discuția)
Contestatie csaby2011 csaby2011 vreau sa fac o contestatie a decizie de desfacere C.I.M. pentru ca angajatorul ma provocat ca sa semnez demisia (preavizul)in timpul preavizului am fost in ... (vezi toată discuția)