avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un intreprinzator a infiintat o livada pe niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un intreprinzator a infiintat o livada pe niste terenuri pe care ...

Un intreprinzator a infiintat o livada pe niste terenuri pe care le a arendat sau cumparat mai mult sau mai putin legal.eu am in aceste terenuri o suprafata de un hecar.,in ideia ca me va da alt teren la schimb.a facut un act de arenda pe care eu nu l am semnat si nici nu am imputernicit pe cineva sa o faca.ei su comandat ei au executat.din 2015 tot.promit ca i mi da teren la schimb sau sa legalizam treaba dar nimic.bani pe arenda nimic pe deasupra platesc impozitul anual.intrebarea este:Cum pot sa mi recuperez terenul sau sa fortez un pic situaría sa recuperes teren la schimb.mentionez ca de fiecare data zice ca ba peste o saptamana 10 zile.....timpul trece.ia subventie pe teren,toate actele ce le face nu are smnatura oral acordul meu.
MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT.
Cel mai recent răspuns: Valsymy , utilizator 15:16, 19 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei
Contactati un avocat care sa va ajute, din descriere fiind destul de greu sa intelegem situatia exacta.
Ati depus plangere penala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fost arendator Pompiliu92 Pompiliu92 Buna ziua. Revin cu alta problema, daca ma puteti ajuta. Tata, inainte sa decedeze detinea o livada cu meri, peri, etc. Nu era suprafata foarte mare. ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Tva pe cereale elis57 elis57 Va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu urmatorul aspect: Am un contract de arenda pentru o anumota suprafata de teren incheiat cu o ... (vezi toată discuția)