avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... semnare cerere de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

semnare cerere de divort

daca sa semnat cererea de divort de ambii soti iar la depunerea cererii la tribunal lispesc unul dintre ei
se va lua in considerare cererea?
Cel mai recent răspuns: ContSters117625 , utilizator 15:32, 21 Decembrie 2009
buna ziua!
daca nu sunt prezenti ambii soti care staruie in desfacera casatoriei...nu se va lua in considerare.
Asa cum a spus si Ioana: ambii soti trebuie sa se prezinte in fata instantei de judecata si sa staruie in desfacerea casatoriei! B-)
Inteleg din ce spuneti dvs. ca e vorba despre un divort prin acord, pentru ca atunci se pune problema ca cererea sa fie semnata de ambii soti. In acest caz e necesar ca la depunerea cererii sa fie prezenti ambii soti, altfel nu va fi primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acordul ambelor parti johanna10 johanna10 Buna ziua, Am termen pentru divort cu acordul ambelor parti pe 20 oct. si vreau sa stiu ce se intampla daca sotul nu se prezinta la tribunal.Cererea de divort ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Raduta Mihaela Raduta Mihaela Buna seara, vineri doresc sa ma duc la tribunal sa depun actele pentru divort, am platit taxa judiciara de 39 lei,timbru judiciar am, copie buletin( a mea si a ... (vezi toată discuția)
Procedura divort Luana Sanziana Luana Sanziana Puteti sa-mi spuneti, va rog frumos, ce trebuie exact facut pentru un divort amiabil - ambele parti sunt de acord sa divorteze si fara pretentii unul de la ... (vezi toată discuția)