avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Carei autoritati se poate adresa cetateanul care in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Carei autoritati se poate adresa cetateanul care in baza unor ...

Carei autoritati se poate adresa cetateanul care in baza unor documente oficiale care atesta judecata cu rea-credinta solicita cercetarea disciplinarsa al unui judecator dar CSM , pur si simplu nu ia in considerare acest lucru, demonstrat de depasirea termenului dat de legea 317/2004 ?
Dar daca un judecator nu a dus la indeplinire o obligatie inscrisa pe un document oficial de a aplica acel document , iar CSM , respinge cercetarea disciplinara al acelui judecator ? Acea fapta este incriminata de Codul Penal la art. 17, prin "omisiunea presupune producerea unui rezultat se consideră săvârşită şi prin omisiune, când:
a)există o obligaţie legală sau contractuală de a acţiona;

Alte discuții în legătură

Actiune civila abuz in serviciu aidu aidu Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar. Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii ... (vezi toată discuția)
Daune morale _Alin_ _Alin_ Daca o persoana care s-a plans la CSM pentru o abatere disciplinara a unui magistrat (judecator sau procuror), iar CSM trimitand inspectia judiciara, daca ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)