avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... indemnizatie PFA conf oug 132
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

indemnizatie PFA conf oug 132

Profesionistii care nu au beneficiat de indemnizatia de ajutor din starea de urgenta conf art XV din OUG 30/2020 , au dreptul sa solicite indemnizatie conf OUG 132/2020 in caz ca le au scazut incasarile?
Cel mai recent răspuns: jonny_6 , utilizator 11:34, 21 Septembrie 2020
Aveti calitatea de angajator ?
sun titularul unui PFA , nu am nici un angajat pe pfa si nici nu sunt angajat cu contract de munca in alta parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru intreprindere individuala lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , am un II cu domeniu de activitate cosmetica auto., cu 2 angajati , care din cauza situatiei actuale din luna martie , s a restrans activitatea si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)
Coronavirus anto_riana anto_riana Bună, fiica mea este frizer, e propriul angajat.Odata ce au fost închise gradinitele, a fost nevoită să rămână acasă cu copilul de 4 ani. Unde trebuie ... (vezi toată discuția)