avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Am oferit spre imprumut o suma de bani unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Am oferit spre imprumut o suma de bani unei persoane (am ...

Buna! Am oferit spre imprumut o suma de bani unei persoane (am semnat un contract descarcat de pe internet intr-un singur exemplar deoarece imprumutatul nu a vrut sa pastreze un exemplar), am inregistrat o parte din discutie in timp ce semnam contractul, plus de asta am discutat despre acesti bani doar prin mesaje. Dansul refuza sa imi inapoieze banii, si intentionez sa il dau in judecata. Sunt sanse sa castig?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 21 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti sanse sa obtineti o hotarare favorabila, dar de aici pana la recuperarea banilor, e cale lunga.. e imposibil sa recuperari daca nu aveti de unde.. daca debitorului nu aveti ce ii lua, daca nu are proprietati, salariu, perspective de mostenire.. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati lucianstef lucianstef buna.as vrea sa stiu daca am vreo sansa juridica sa recuperez o suma de bani data imprumut pt o luna (2013) si nerecuperata in totalitate inca si cred ca nici ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau să împrumut un prieten cu o sumă mare de bani, pentru a-și cumpăra o casă. cum îmi pot recupera banii în caz că nu mi-i restituie? Robertpf Robertpf Vreau sa.i dau sub forma de imprumut prin transfer banca,o suma mare de bani unui prieten pentru asi achizitiona o casa In cazul in care nu mi.o restituie cum ... (vezi toată discuția)