avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Tata a decedat în urmă cu aproximativ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Tata a decedat în urmă cu aproximativ șase luni, ...

Bună seara! Tata a decedat în urmă cu aproximativ șase luni, iar mama este plecată în UK. Noi nu putem face niciun demers pentru a ne primi alocațiile de stat blocate (care erau pe numele tatălui) și pentru pensiile de urmaș care ne revin în urma morții lui. Este nevoie personal de mama, iar ea își poate pierde locul de muncă dacă vine în țară, fiind oricum și călătoriile dificile în această perioadă de pandemie. Există vreo cale să se rezolve aceste probleme fără să fie nevoie de ea în persoană, de exemplu, să comunice detalii și acte online? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:05, 20 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori vine personal ori va trimite o procura speciala de la Ambasada sau Consulat
Altă soluție nu există.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Acte copil minor Viviana_C Viviana_C Buna ziua! Am o intrebare: Se poate ca tatal copilului, roman, plecat in Uk sa mearga la Consulatul Roman si sa faca in acceasi zi procura pentru a ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in cadrul unui proces mayaandreea mayaandreea Buna seara..am nevoie de ajutorul dumneavoasta!!! Este vorba de o mostenire(pamant) lasa in urma unui deces de care beneficiaza mai multe persoane. Una din ... (vezi toată discuția)