avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copie plangere depusa la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copie plangere depusa la politie

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: sunt in proces de divort cu sotia mea. In urma cu 3 luni, aceasta a depus la Sectia 8 Politie o plangere impotriva mea pentru agresiune, violenta conjugala, santaj, amenintare cu moartea, parasirea domiciliului conjugal, incetarea intretinerii din partea mea a familiei, samd, cam toata panoplia de acuzatii conjugale. Cum nu a putut proba nimic din toate aceastea, nici cu documente medico-legale, nici cu martori, la sfatul politiei, a dat o declaratie de retragere a plangerii, la 2 zile dupa depunerea acesteia. In plangere mai sustinea ca de un an se chinuia sa divorteze de mine, fara succes. Acum insa, in cadrul procesului de divort, nimic din halucinanta plangere n-a mai ramas in intampinarea facuta. Dimpotriva: nu doreste divortul, nu e adevarat ca spune la toata lumea ca sunt violent, nu a spus nimic rau de mine in plangerea facuta la politie, etc. Am fost sfatuit de avocata mea sa cer o copie dupa plangerea facuta si s-o prezint la tribunal, ca proba pentru minciuni si dezechilibru. La prima mea solicitare, agentul care a instrumentat cazul, si care la data respectiva imi aratase plangerea in mod conspirativ si discret, mi-a spus ca "aa, nu se poate, nici nu trebuia sa v-o arat atunci!". Rog sa mi se comunice ce instrumente imi stau la dispozitie pentru a obtine o copie dupa o plangere depusa impotriva mea.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:14, 24 Iulie 2006
Am vazut ca aveti avocat, vorbiti cu el...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familia 100072 100072 daca o mamă pleacă pentru a doua oară la poliție sa depună a doua plângere împotriva sotului,aceasta este obligată legal sa se reîntoarcă acasă ? ... (vezi toată discuția)
Dosar penal americanux americanux Buna,am un caz mai complicat dar a avut urmari tragice si nu vreau sa ma dau batut si nu voi renunta nici daca trebuie sa cheltuiesc tot ce am....pe scurt...mi ... (vezi toată discuția)
Sot violent cristinadorina cristinadorina Buna ziua.Am un sot foarte violent atat fizic cat si verbal.Locuim in casa parintilor lui(acte pe numele parintilor lui) si am o fetita de 16 ani.As dorii sa ... (vezi toată discuția)