avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa cat timp intra indemnizatia si alocatia copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa cat timp intra indemnizatia si alocatia copilului?

Dupa cat timp intra indemnizatia si alocatia copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 21 Septembrie 2020
Din practica, va spun, cam in maxim 2 luni de la depunerea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat si indemnizatie doinavoicu doinavoicu Incerc sa aflu ce beneficii financiare am din partea statului pentru bebelusul care s-a nascut saptamina trecuta.=D>.. Stiu exact cind si cum voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil poate fi luata si de catre tata ? dirledaniel dirledaniel Daca o mamica nu lucreaza , tatal unui copil poate lua indemnzatia de crestere a copilului ? Ce acte trebuie sa depuna si unde repectivul tata ? Cat timp va ... (vezi toată discuția)