avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Justificarea reducerii activitatii potrivit ordinului ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Justificarea reducerii activitatii potrivit ordinului 1393/15.09.2020.

Justificarea reducerii activitatii potrivit ordinului 1393/15.09.2020.
Daca societatea comerciala are trei activitati, trei coduri CAEN, si reduce activitatea, in luna septembrie, doar la un cod CAEN, atunci justificarea se face pentru ca este afectata cifra de afaceri doar pentru acest cod CAEN sau pentru intraga societate comerciala?
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sebicom , utilizator 11:11, 22 Septembrie 2020
Diminuarea veniturilor realizate în luna anterioară aplicării măsurii prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 sau, cel mult, din luna dinaintea lunii anterioare acesteia cu cel puțin 10% față de luna similară din anul anterior ...... altfel spus, per total ,,,nu per cod CAEN
Din webinarul tinut pe aceasta tema am inteles ca referirea se va face pentru luna in curs. Am inteles gresit?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
sebicom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o societate care nu a avut activitate in 2019 poate ... maxagrocenter maxagrocenter Buna ziua, o societate care nu a avut activitate in 2019 poate beneficia de kurzarbeit? La ce trebuie să se raporteze? Mulţumesc! (vezi toată discuția)
Cum fac inregistrarile in revisal pentru cei care lucreaza in comert? r_ionela r_ionela Buna ziua, am o firma care are ca si cod caen 4120-contructii, iar ca activitate secundara comert 4711.Intrebarea mea este cum fac inregistrarile in revisal ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv activ principala caen din 3 cifre OANA GORAN OANA GORAN in actul constitutiv al unei societati este mentionata activitatatea principala COD CAEN 101 din cate stiu eu asta este capitolul si codul trebuie specificat ... (vezi toată discuția)