avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am deschis in August pfa. Am fost in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am deschis in August pfa. Am fost in concediu de creșterea ...

Buna ziua,
Am deschis in August pfa. Am fost in concediu de creșterea copilului. Mi-am dus toate documentele pentru sistarea indemnizației și pentru primirea stimulentului de inserție. Ideea este ca in declarația unica estimativă pe care am și depus-o la dosar am trecut venitul estimativ. Între timp am investit din banii proprii in pfa o suma de peste 10 mii. Banii pe care nu as putea sa ii scad din pfa pana la sfârșitul anului. Deci prin urmare la începutul anului când o sa depun declarația va fi pe minus. Întrebarea mea este, mi se sistează stimulentul de inserție?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 21 Septembrie 2020
Intrebati , mai bine, la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala (AJPIS). / Agentia Nationala de Plati si Inspectie Sociala (ANPIS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie pentru pfa mi-a fost cerut inapoi desi am continuat activitatea Popu Popu Buna, sunt PFA din 2001, in septembrie 2011 nevasta-mea a nascut un baietel, am fost la primarie sa depun actele pentru alocatie, femeia de la asistenta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar stimulent insertie depus din decembrie, plati neefectuate nico866 nico866 AM DEPUS DOSAR PTR STIMULENTUL DE INSERTIE INCEPAND CU LUNA DECEMBRIE 2012 DUPA NOUA LEGE DAR NU AM PRIMIT INCA ALCEL STIMULENT ,MI PUTETI SPUNE CAT O SA MAI ... (vezi toată discuția)