avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CLASARE DOSAR PENAL am fost la Domnul Polițist unde ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CLASARE DOSAR PENAL am fost la Domnul Polițist unde mi sa spus ...

CLASARE DOSAR PENAL am fost la Domnul Polițist unde mi sa spus ca analizele la sânge sunt ok nu am putut sa dau urina și de asta mi sa deschis dosar pe art 337 a primit de la Iml Iași răspunsurile care lea solicitat și a confirmat ca sunt ok ca nu era neapărat nevoie de urina acum domnul polițist mia spus ca trebuie sa facă referatul la dosar și sa îmi dea clasare ce trebuie sa mai aștept în acest caz mai trebuie sa ma duc la politie sau aștept acasă hârtia de clasare?
Cel mai recent răspuns: Cda66 , utilizator 08:48, 22 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ... Cda66 Cda66 Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ordonata de clasare a dosarului în care am fost cercetat pe art 337 la Biroul Rutier împreună ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)