avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie furt calificat

Salut...ma gasesc intr-o postura jenanta si foarte incordata pentru mine...
Am incercat sa sustrag 2 dvd-uri in valoare de 441 ron de la cora...am fost prins ...s-a chemat politia...am recunoscut...le-am platit...am dat declaratii ...astept citatie...ma intereseaza ce pot face eu...ce se poate intampla in cel mai rau caz...multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 08:07, 24 Decembrie 2009
Veti primi amenda administrativa daca le-ati achita si nu aveti antecedente penale.
Sunt sanse foarte mari.
Mai mult ca sigur la Parchet veti primi amenda administrativa, daca prejudiciul a fost recuperat si nu aveti antecedente penale.
Succes!
Daca sunteti infractor primar(la prima fapta),avand in vedere si conduita dvs.,in sensul recunoasterii faptei ,dar si valoarea mica a prejudiciului,acoperit prin restituirea obiectelor sustrase,puteti spera la aplicarea dispoz.art.18/1 c.pr.pen.,adica la obligarea dvs.la plata unei amenzi administrative ,dispuse de procuror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)