avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restructurare post Gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restructurare post Gravida

Buna ziua. Sunt insarcinata si urmeaza ca la jumatatea lunii octombrie sa se termine proiectul la care lucrez, iar contractul meu de munca sa inceteze intrucat nu o sa mai avem activitate si nu sunt bani sa ma plateasca in continuare. Am citit ca o conditie ca sa beneficiez de indemnizatia de maternitate intr-o astfel de situatie ar fi sa dovedesc prin decizia de incetare a contractului de munca faptul ca pierderea calitatii de asigurat nu s-a produs din motive imputabile mie. Ce articol ar trebui sa contina decizia de incetare astfel incat sa nu am probleme la Casa de Sanatate?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
i_iza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 22 Septembrie 2020
Daca vorbim despre desfiintarea postului , atunci art.65 alin.1 C.mun.

Daca vorbim despre c.im. pe durata determinata si expira perioada la terminarea proiectului, atunci art.56 alin.1 lit.i C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca perioada determinata vio58 vio58 o PERSOANA ESTE ANGAJATA PE PERIOADA DETERMINATA (PINA IN 31.10.2011) ,INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE DE PLECARE IN SOMAJ.iNTREBARE decizia pt cim perioada ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca miha_pr miha_pr Buna ziua! Daca vreau sa incetez contractul de munca al unui salariat si acesta sa beneficieze de ajutorul de somaj, exista si alt articol cu care sa o pot ... (vezi toată discuția)
Contract munca perioada determinata lure lure Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata, in prezent in al 2-lea an de prelungire(expira la 15 ianuarie ). Sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)