avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutii in cazul neplatii salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutii in cazul neplatii salariilor

Ce pot face angajatii unei firme in cazul in care au deja 2 salarii restante, iar patronul refuza plata acestora pe motiv de lipsa de fonduri.
Mentionez ca este vorba de o firma cu peste 150 angajati, toti fiind in aceasta situatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ros20032005 , utilizator 15:27, 8 Aprilie 2010
@marcel 73: nu stie nimeni cat dureaza procesul si poate fi comun chiar daca nu exista sindicat.

@"vasilica" : va intelegem nemultumirea si aveti dreptul de a va cere drepturile cuvenite in instanta, insa este alegerea fiecaruia dintre noi de a accepta un loc de munca sau nu la o anume societate.
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane
Important este ca o experienta neplacuta sa fie impartasita pentru a nu fi repetata.
Da firma LEADER are asemenea practici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Itm iulianxtr iulianxtr Timp de 2 luni am lucrat pentru o firma din Bucuresti .La sfarsitul acestor 2 luni din pricina reducerii volumului de activitate firma a decis sa concedieze ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale de catre o firma cu activitate suspendata George Ionescu George Ionescu Pe scurt, o societate la care am fost angajat nu mi-a platit drepturile salariale, motiv pentru care am dat-o in judecata si am castigat in instanta. Ulterior ... (vezi toată discuția)