avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate un deținut încarcerat sa sune din penitenciar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate un deținut încarcerat sa sune din penitenciar fiind ca ...

Poate un deținut încarcerat sa sune din penitenciar fiind ca parte vătămată într-un dosar care nu este finalizat???

Și de unde poate avea numărul meu de telefon?
Cel mai recent răspuns: makanaki06 , utilizator 20:14, 22 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Da
Are dreptul de a ma suna? După ce i-am spus ca nu avem ce discuta ma sunat un mediator.
~ Conținut șters la cerere ~
Pe data de 9.09.trebuie sa ma prezint la judecatoria sector 3. Am primit o citație în care spune ca pot sa ma prezint cu un avocat sau mi se da un avocat du oficiu. Ce spuneți ca este mai bine sa angajez un avocat care trebuie sa îl plătesc eu...De la cel inculpat am înțeles ca este recidivist și nu cred ca are sa îmi plătească onorarile.

Av. Liviu Voinea a scris:

Da ,are dreptul.

Daca insa insista si dupa ce il refuzati,in unele circumstante se poate considera hartuire,art. 208 Cod Penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare- recurs liliana alba liliana alba buna ziua, am o cunostiinta arestata, i se da sa semneze pt recurs o hartie in penintenciar dar de fapt pe el nu l duce nimeni in instanta la recurs, e normal ... (vezi toată discuția)
Am fost sunata de la un penitenciar din italia raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal furt dintr-o societate comerciala cpisla cpisla Doua persoane au sustras din societate bunuri. Cu ajutorul politiei bunurile au fost recuperate. Societatea a primit acum citatie sa se prezinte la tribunal ... (vezi toată discuția)