avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pre si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pre si postnatal

Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni, in ce conditii pot beneficia de concediu pre si post natal platit de casa de asigurari de sanatate avand in vedere ca sunt in somaj pana la data de 24 septembrie?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
Alex.b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 23 Septembrie 2020
Care este data intrării în prenatal?

Pana in 24 decembrie.
Cornel Vasile a scris:

Care este data intrării în prenatal?

Intrebati la casa de casa de asigurări de sănătate, întrucât sunteti asigurata in continuare la sistemul de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal pentru absolventa master, in somaj P. Alina P. Alina Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare...Sunt insarcinata in 26 de saptamani, voi naste la inceputul lui decembrie. In iulie am absolvit masterul, mi-am bagat ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia pentru ccc pentru profesorii suplinitori roxana85 roxana85 Buna ziua, Sunt cadru didactic suplinitor, iar contractul meu de munca este incheiat pe o perioada de 1 an , adica din 1 septembrie 2010 pana in 31 August ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Ana Simona Ana Simona Bună ziua! Am fost administrator din august 2015 pana în ianuarie 2018 la o intreprindere individuala care a avut venituri impozitabile și plăti la CNAS ... (vezi toată discuția)