avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract pe perioada determinata

In cazul unui salariat care are contract de munca pe perioada determinata la o societate si un alt contract de munca pe perioada nedeterminata la o alta societate trebuie sa anuntam agentia de somaj la incetarea contractui pe perioada determinata ca a incetat contractul ? Ma contrazic cu o colega care spune ca trebie anuntat somajul. Mi se pare aberant sa anunti somajul in acest caz pentru ca persoana nu este in cautarea unui loc de munca deoarece mai are un contract de munca inca activ .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 24 Septembrie 2020
Sunt obligati prin legea , indiferent daca se ocupa sau nu imediat. ... unde legea nu distinge, nici noi nu putem distinge“ („ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus“).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba cim iubisbb iubisbb Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca perioada de proba, la incheierea contractului de munca este valabila doar la contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in interiorul perioadeai determinate lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , am un salariat care vine din somaj , angajat cu contract pe perioada determinata de o luna si anume de la data de 08.03.2013 pana la data de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ... lucian.moscaliuc lucian.moscaliuc Buna seara! Referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca pana pe 31 decembrie 2020. Dar nu se specifica ... (vezi toată discuția)