avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita de asigurare.Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita de asigurare.Accident

Buna ziua. Anul trecut, o persoana a inchiriat o masina de la o firma de inchirieri. In una din seri, a facut un acident, fara victime. Masina parcata pe care a agatat-o nu era parcata regulamentar. Ambele masini au suferit daune materiale. Masina pe care a agatat-o era o masina noua cumparata in leasing. S-a dat proprietarului masinii avariate asigurarea de la firma de inchirieri. Acum firma de asigurare a masinii in leasing, a chemat in instanta asiguratorul masinii inchiriate si persoana care a facut accidentul ca intervenient. A fost primul terme la instanta, dar intervenientul nu a putut participa, citatia ajungand prea tarziu.Ce se poate intampla? Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurari auto raduserban68 raduserban68 Masina mea era parcata regulamentar in fata casei mele,o doamna in virsta a pierdut controlul Masini PE care o conducea si a intrat in plin in Masina ... (vezi toată discuția)
Daune 10.000 euro?? Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, Sunt din Brasov si in urma cu 3 luni am avut un accident de circulatie in judetul Mures. In procesul verbal s-a consemnat ca deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Rca refuza sa imi dea acceptul de plata Ionutz2010 Ionutz2010 Am avut si eu un mic incident (oarecum), masina mea era parcata regulamentar ..o furgoneta care avea 2 scanduri pe ea legate a iesit dupa o straduta a agatat ... (vezi toată discuția)