avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Unchiul meu are 68 de ani , nu are copii si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Unchiul meu are 68 de ani , nu are copii si nici frati ...

Buna ziua.Unchiul meu are 68 de ani , nu are copii si nici frati in viata.Detine o cameră de cămin cu cote comune( baie, bucătărie).Are datorii la întreținere de 4000ron.El ar vrea sa il ajut sa isi plateasca datoriile si bineinteles sa il inmormantez in schimbul camerei.Intrebarile mele ar fi :1Sa fac v/c cu drept de întreținere și uzufruct viager sau doar uzufruct viager? Ce acte imi sunt necesare in ambele cazuri? Eu ar trebui să plătesc valoarea camerei la pretul de pe piata?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: biacosti , utilizator 15:06, 24 Septembrie 2020
CONTRACT DE DONAŢIE

CU UZUFRUCT VIAGER

ŞI CLAUZĂ DE ÎNTREŢINERE
Si ce acte trebuiesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face ca sa nu pierd casa? cristina09_aaa cristina09_aaa acum 8 ani am cumparat o donatie mai precis un apartament cu 2 camere cu uzufruct viager.In actul de donatie ,donatoarea specifica urmatoarele: am dobandit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.tatal meu a decedat si s-a dezbătut succesiunea.eu ... biacosti biacosti Buna ziua.Tatal meu a decedat si s-a dezbătut succesiunea.Eu împreună cu soră si mama am dobândit cotele aferente fiecăreia.Tin sa mentionez caci ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretine! Elena6 Elena6 Buna ziua! Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: Mama mea doreste sa imi treaca apartamentul (2 camere,1 baie, 1 bucatarie si balcon ... (vezi toată discuția)