avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz primire sesizare scrisa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz primire sesizare scrisa

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu baza legala in ceea ce priveste un operator economic de a primi si de a raspunda unei sesizari.

Va solicit ajutorul intrucat am intampinat urmatoarea situatie: am vrut sa fac o sesizare scrisa in magazinul unui operator, insa am fost refuzat indicandu-mi-se un numar de telefon. Dupa multe insistente am reusit sa depun o sesizare in scris cu numar de inregistrare, insa asta doar dupa ce am redactat-o acasa si m-am intors cu ea, intrucat din magazin au refuzat sa-mi puna la dispozitie o foaie de hartie.
Neprimind raspuns nici dupa 3 luni de zile am facut o noua sesizare, online de data aceasta. In urma ei am fost sunat si mi s-a comunicat ca ei nu sunt obligati sa primeasca sesizari scrise, ca pun la dispozitie doar un canal online si de aceea nu mi-au raspuns.
Consider ca este ilegal sa refuzi a primi o reclamatie in scris...clientul nemultumit e obligat sa detina o conexiune la internet sau un telefon mobil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:53, 24 Septembrie 2020
fiecare firma isi stabileste singura modul de contact. obligativitatea legala este ca acest mod sa fie accesibil tuturor clientilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu cosmmote si eos ksi nelush nelush Si eu am avut si inca chiar mai persista un conflict cu Cosmote, datorita serviciil;or telefonice proate oferite de Cosmote la sfarsitul anului 2006, am fost ... (vezi toată discuția)
Pacalit de operator telefonie mobila calinccs calinccs Buna ziua, Sunt foarte indignat de modul in care am fost tratat de catre un operator de telefonie si as vrea sa cer o parere in legatura cu ce as putea ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)