avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cu ce dată primești drepturile recalculate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cu ce dată primești drepturile recalculate

Bună ziua,
Azi am depus o cerere de recalcularea pensiei pentru că am lucrat în ultimii 2 ani după pensionare. Întrebarea este din ce data vor fi recalculate drepturile bănești, de la data cănd am început să lucrez peste pensie sau de la data cererii?
Mulțumesc
Victor
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:26, 24 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noile drepturi vor fi puse in plata incepand u 01/10/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi de pensie retroactiv sch sch O colega a primit o decizie de pensionare in1999 dar nu i-a dat curs si a continuat sa lucreze pina azi. Acum, cu 10 ani suplimentar lucrati, cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, In luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 59 de ani, in baza legii nr. 263/2010. Limita de varsta este prevazuta ... (vezi toată discuția)