avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in somaj si decat ce am primit prima luna de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in somaj si decat ce am primit prima luna de indemnizatie. ...

Sunt in somaj si decat ce am primit prima luna de indemnizatie. Tocmai ce am gasit un loc de munca. Pot sa ma angajez fara probleme? Cineva mi-a spus ca trebuie sa dau banii primiti inapoi daca locul respectiv nu e listat la fortele de munca. E adevarat? Poate cineva sa ma lamureasca? Trebuie sa ma angajez doar la angajatori care au locuri de munca listate la fortele de munca?? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 25 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este adevarat, va puteti sa va angajati , insa :
1. daca angajarea este pentru o perioadă determinată de cel mult 12 luni, la data incetarii suspendarii platii se poate solicita repunerea în plată.

2. daca angajarea este pentru o perioadă determinată mai mare de 12 luni sau nedeterminata,nu se mai poate continua somajul dupa incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca in momentul de fata beneficiez de indemnizatie ... Andreea Deedee Andreea Deedee Buna ziua. Daca in momentul de fata beneficiez de indemnizatie de somaj, iar intre timp imi gasesc un loc de munca cu contract individual de munca cu timp ... (vezi toată discuția)
Revenire din somaj econo econo Daca un angajat a fost dat in somaj si dupa cateva luni este chemat inapoi, el fiind inca somer indemnizat, i se reactiveaza vechiul contract sau se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Aveam dreptul sa beneficiez de indemnizatie de somaj dupa angajare? monicutza0608 monicutza0608 Buna ziua.Dupa absolvirea facultatii am depus dosar pt.somaj.In luna septembrie am intrat in somaj si in aceeasi luna am reusit sa ma angajez.O luna am primit ... (vezi toată discuția)